Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Zodra het Bezorg Roulette Rad op een keuken is gevallen, wordt jouw bestelling doorgestuurd naar een aangesloten verrassingslocatie.
Zij gaan met jouw bestelling aan de slag en zullen het lekkerste uit hun keuken samenstellen tot een heerlijk (thuis) diner.

Met welke bezorgtijden moet ik rekening houden?

Dit ligt aan de drukte op dat moment. Over het algemeen zijn de bezorgtijden rond de 45 minuten. Jouw gerecht moet natuurlijk lekker bereid worden en vervolgens naar jouw huis worden gebracht.
Mocht het langer dan 60 min duren en wordt je hangry? Stuur ons dan een DM op Instagram of een mailtje via de site.

Wat als ik het niet lekker vind?

Ai, dat zou jammer zijn. Bel in dat geval de verrassingslocatie!
Zij hebben jouw gerecht gemaakt en indien het bijv. aan de koude kant is of het zou niet naar wensen zijn gepresenteerd, kunnen zij dit met jou oplossen! Uiteraard kun je ons ook een bericht sturen, zodat wij een keuze kunnen maken wel/niet door te gaan met dit verrassings- bezorgrestaurant.

Ik heb een voorkeur voor vegan. Kan ik ook bestellen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om veganistische gerechten aan te bieden omdat we nog niet voldoende deelnemende restaurants hebben die vegan aanbieden.

Hoe weten jullie welk restaurant ik eerder heb ontvangen met Bezorg Roulette?

Het systeem herkent jouw e-mailadres zodat je niet twee keer achter elkaar hetzelfde restaurant kunt ontvangen.

Gebruik dus bij bestellingen één mailadres zodat ons automatische systeem een nieuw verrassingsrestaurant selecteert voor jou!